اخذ ویزای اقامت دائم استرالیا زندگی کاملا قانونی

ویزای اقامت زندگی در کشور استرالیا آنلاین

راهنما 09100049363

استرالیا یکی از کشورهایی با آب و هوای عالی که برای هر ایرانی مناسب است . ویزای اقامت دائم استرالیا یکی از پر طرفدار ترین نوع های ویزا می باشد ، در واقع متقاضی برای اقامت دائم برای استرالیا زیاد می باشد اما نگران نباشید مسابقه ای در کار نیست . این کشور شرایط و قوانینی برای اقامت دائم منظور کرده که در صورت داشتن آن شرایط می توانید اقامت دائم برای استرالیا را دریافت کنید . شرایط به شرح زیر است .

 

در صورتی که فرصت مطالعه این مطلب را ندارید میتوانید به سادگی با شماره تلفن ما تماس گرفته و درخواست ارسال مدارک به سفارت را داشته باشید و همچنین از سایر شرایط اخذ ویزا در استرالیا و یا سایر کشورهای مد نظرتان مطلع شوید . کارشناسان ما با آموزش های مدیریت این مجموعه ، دارنده اطلاعات بیش از سی دهه فعالیت در زمینه خدمات اخذ ویزا ، توریستی و گردشگری می باشند .

 

شرایط لازم برای اخذ ویزای اقامت دائم :

برای اقدام به اخذ ویزای اقامت دائم استرالیا یا همان ویزای ساب کلاس 189 استرالیا داشتن شرایط زیر ضروری است .

  • سنتان زیر 50 سال باشد .
  • در زبان انگلیسی مسلط باشید و اگر آیلتس امتحان می دهید نمره ی آیلتس شما در چهار مهارت حداقل 6 باشد ولی برای این نمره امتیازی در نظر گرفته نمی شود بهتر است حداقل نمره 7 باشد و هر چه نمره ی شما بیشتر باشد امتیاز شما بیشتر بوده و درصد قبولی شما در درخواست ویزا بیشتر است و اگر تافل را انتخاب کرده اید باید بیشترین امتیاز را در نوشتن و صحبت کردن داشته باشید به این صورت که نوشتن 21 امتیاز صحبت کردن 18 امتیاز ، خواندن 13 امتیاز و گوش کردن 12 امتیاز باشد .
  • درخواست شما یکی از شغل های مورد نیاز استرالیا باشد .
  • حداقل امتیاز شما در جدول امتیاز دهی سفارت استرالیا به شما 60 باشد .
  • هیچ ویزای کنسلی یا رد شده در صورت حضور در استرالیا نداشته باشید .
   

مدارک مورد نیاز برای اقامت دائم استرالیا یا ویزای کلاس 189 :

  • ترجمه رسمی شناسنامه ، گذرنامه ، اگر ازدواج کردید سند ازدواج ، عکس 6 در 4
  • مدرک زبان انگلیسی آیلتس یا تافل
  • سابقه کاری تمام وقت حداقل یک سال در دو سال گذشته ، تمامی شواهدی که نشان دهد شما مشغول به کار بودید و سابقه کار دارید از جمله : قراردادها ، پرداختی ها ، مالیات ، فیش حقوقی به خصوص اگر شغل دولتی داشتید .
  • گواهی سلامت و سوء پیشینه پلیس که جرمی نداشته باشید .
  • کلیه مدارک تحصیلی و تمامی مدارکی که نشان دهد شما صلاحیت اقامت در استرالیا را داشته و برای این کشور سودمند خواهید بود و آسیبی نخواهید رساند . مدارک تحصیلی شامل دیپلم و مدارک دانشگاهی لیسانس و .... ، مدارک فنی حرفه ای ، دوره هایی که گذرانده اید .
  • اگر آقا هستید کارت پایان خدمت
  • فیش پرداختی هزینه سفارت
 

درصورتی که فرصت یا شرایط پیگیری اقامت دائم در کشور استرالیا را ندارید ، می توانید با شماره تلفن راهنما در بالای سایت تماس گرفته و درخواست کنید تا کارشناسان ما پروژه اخذ ویزای دائم استرالیا را برای شما و خانواده تان در دست بگیرند و در کمترین زمان ممکن با کارمزد حداقلی فرایند اداری شما را پیش ببرند .