مدارک ویزای کار انگلستان چک لیست و زمانبدی مهم است

مدارک ویزای کار انگلستان چک لیست

راهنما 09100049363

افراد مختلف به دلایل مختل از شهر یا کشور خود مهاجرت کرده تا در مکان مناسب با شخصیت ، توانایی ، باور و عقایدشان و خواسته هایشان زندگی  کنند . حال هر کشور برای پذیرش مهاجر مدارک و شرایط خاصی را می پذیرد تا در مدیریت کشور موفق شوند این شرایط می تواند تحصیل ، کار ، تجارت ، تحقیقات علمی، سرمایه گذاری ، فرصت مطالعاتی باشد همچنین برای هر کدام از این شرایط مدت زمان بخصوصی برای اقامت در نظر گرفته شده و هر کسی ملزوم است تا آنها را رعایت کند .

 

از این رو مدارک ویزای کار انگلستان مورد نیاز است را در این مقاله آورده ام  تا در تکمیل مدارک خود تسریع ببخشید .

مهترین بخش از تهیه مدارک ویزای کار انگستان

مهم ترین بخش مدارک که باید تهیه کنید مدارک کاری از طرف انگلستان است . پس از تهیه ی این مدارک باقی مدارک لازم ویزای کار انگلستان به راحتی آماده می شوند .در این بخش بستگی به این دارد که از چه طریقی می خواهید ویزا دریافت کنید در واقع مدارک ویزای کاری انگلستان در این بخش بسته به نوع آن متفاوت است .

  • اگر شرکتی در انگلستان به دلیل نیروی ناکافی در کشورش و اتحادیه اروپا درخواست کار شما را پذیرفته است باید آگهی موجود در کشور و اتحادیه را که هر کدام به مدت سه ماه است را تحویل دهید. علاوه بر این اگر شرکتی در ایران هستید و با یک شرکت در انگلستان ارتباط دارید و برای کار به انگلستان می روید ، دعوتنامه ای ازکارفرما و شرکت مربوطه باید تحویل دهید .
  • اگر سرمایه گذار در کشور انگلستان هستید مدارک و طرح هایی که برای استارت کار دارید و موجودی حساب بانکی از مقدار پول لازم و مقرر شده برای سرمایه گذاری را نیز تحویل دهید.
 

 مدارک دیگر ویزای کار از انگلستان

فیش حقوق ، گواهی اشتغال به کار و درآمد ، پرینت از حساب بانکی ، سند مالکیت ملکی و آدرس محل سکونت در انگلستان ، آخرین برگ پرداختی مالیات به کشور انگلستان و چند عدد قبض پرداخت شده آب و برق از شرکت مربوطه در انگلستان مورد نیاز است . تمامی خدمات توریستی و گردشگری از جمله بلیط هواپیما ، رزرو هتل و تور ، اخذ ویزا و غیره به صورت هوشمند از طریق شماره تلفن بالا میسر می گردد .

 

مدارک هویتی :

  • ترجمه رسمی اصل شناسنامه
  • دو قطعه عکس زمینه سفید 5 * 6 جدید
  • اگر ازدواج کرده اید ترجمه اصل شناسنامه همسر و فرزندان و سند ازدواج
  • اصل گذرنامه
 
  • مدارک بانکی :

    • پرینت از گردش 6 ماهه حساب بانکی
  • مدارک مختص کارهای سفارت :

    • فیش پرداختی هزینه ویزا کار
    • برگه ی تایید نوبت وقت سفارت و فرم اینترنتی درخواست ویزا
  • مدارک ملکی :

    • سند یا اجاره نامه ملکی که در آن زندگی می کنید
  • مدارک شغلی ویزای کار انگلستان :

    • اگر شاغل هستید گواهی اشتغال به کار ، اگر بازنشسته اید حکم بازنشستگی و اگر شغل آزاد دارید جواز کسب و اگر موسس شرکت هستید روزنامه آگهی تاسیس
 

این نکته را به خاطر داشته باشید : که تمامی مدارک باید ترجمه رسمی توسط دفاتر دارلترجمه شود . برای دریافت راهنمایی و مشاوره رایگان در زمینه اقامت در کشورهای گوناگون دنیا می توانید با شماره تلفن ما ارتباط برقرار نمایید .